Ugrás a navigációra

Sajtkukac: Egészségnevelő, ismeretterjesztő és prevenciós programcsomag kidolgozása óvodás korosztály számára

A szervezet az óvodai egészségre nevelő és szemléletformáló szemléletformáló programok megvalósításával elő kívánja segíteni a célcsoport (3-6 éves korosztály) életminőségét, mentálhigiénés és pszichés egészségét, valamint az esélyegyenlőség érvényesítését. 

Az alapítvány tevékenyen – oktatói és program szervezői szinten egyaránt – a programcsomag kidolgozásával a megvalósítási időszakban kapcsolódni kívánt a közhasznú tevékenységi körébe illő kezdeményezéseihez, programjaihoz és akcióihoz. A fenti szervezett tevékenységek átfogó célja egy olyan fejlődési út kialakítása volt, amely egyszerre figyelemmel van a környezet eltartó képességére, a társadalom jólétére és a gazdaság erősítésére, úgy, hogy a célcsoport boldogulása ne menjen az utánunk jövő nemzedékek életkörülményeinek rovására. A programcsomag kidolgozásának és a foglalkozások lebonyolításának a célja az volt, hogy játékos és interaktív formában megismertesse az egészséges táplálkozás és a rendszeres testmozgás alapjait az óvodás korosztállyal a nem formális nevelési eszközök segítségével.
A megvalósult programokról a projekt weboldalán a www. sajtkukac.info-n olvashat bővebben minden kedves érdeklődő.
 
Pályázati adatok:
A pályázat címe: Sajtkukac: Egészségnevelő, ismeretterjesztő és prevenciós programcsomag kidolgozása óvodás korosztály számára
Pályázati azonosító: TÁMOP-6.1.2-11/1-2012-1173
Kedvezményezett: Alapítvány a Társadalmunk Fenntartható Fejlődéséért
A megvalósítás időszaka: 2013.09.01.-2014.08.31.


Main menu 2

by Dr. Radut.