Ugrás a navigációra

Tevékenység

Egy/másért: tanulásban akadályozott diákok egyéni fejlesztésének, tehetségsegítésének lehetőségei a dél-alföldi régióban

A tanulási képességeket, eredményeket egy-egy tanuló mozgásállapota, fejlettsége nagymértékben befolyásolja. Célunk az, hogy a tanulásban akadályozottság állapotának sajátosságain belül megismertessük a mozgásjellemzőket, valamint egyfajta gyakorlattárat összeállítva, segítséget nyújthassunk a fejlesztő munkában. Tanulásban akadályozott tanuló.

Egy/másért: A tehetségazonosítás, tehetség felismerés és tehetséggondozás a fogyatékkal élő fiatalok körében

Az Alapítvány a Társadalmunk Fenntartható Fejlődéséért „Egy/másért: A tehetségazonosítás, tehetség felismerés és tehetséggondozás a fogyatékkal élő fiatalok körében” 75 órás foglalkozást szervez 2013. augusztus 19. - 2013 szeptember 06. között a Tamási Áron Klubban.

Egy/másért fordítsuk meg a napot - Játszónap fogyatékkal élő gyermekeknek

2012. november 23-án került megrendezésre az SZTE Sportközpontjában immáron negyedik alakalommal Egy/másért fordítsuk meg a napot - Játszónap fogyatékkal élő gyermekeknek (NEA-UN-12-SZ-0469) az Alapítvány a Társadalmunk Fenntartható Fejlődéséért szervezésében.

A programról a fotók a Galériában hamarosan elérhetők lesznek.

Egy/másért fordítsuk meg a napot: Közösségépítő tábor fogyatékkal élő gyermekeknek

2012. október 26-28. között került megrendezésre az Alapítvány a Társadalmunk Fenntartható Fejlődéséért szervezésében az "Egy/másért fordítsuk meg a napot: Közösségépítő tábor fogyatékkal élő gyermekeknek" (Pályázati azonosító: IFJ-GY-12-B-6901) című program.

Mezőhegyesi Kulturális Találkozó

Mezőhegyesi Kulturális Találkozó

Mezőhegyes, 2012.06.8-10.

Mezőhegyes város funkcióbővítő fejlesztése

DAOP-5.1.2/D-09-2010-0001

Heti szakkörök

Az Újszegedi Torna Club komplex egészségnevelő programja a fiatalok iskolai tanórán kívüli fejlesztésére

Projektkód: TÁMOP-3.2.11/10-1-2010-0211Main menu 2

by Dr. Radut.